«Правила користування та політика конфіденційності сервісу ISKCONEVENTS»

«iskconevents.in.ua»

Дата останнього оновлення: 1 липня 2018 року.

Вітаємо!

Дякуємо, що вирішили скористатися нашим сервісом реєстрації ISKCONEVENTS для участі в культурно-духовномих фестивалях, семінарах та інших просвітницьків заходів, що організовує релігійна організаця «Місія БГАКТІ-САНҐАМА» (далі – Сервіс).
Сервіс надається Релігійною організацією «Місія Бгакті-Санґама» (реєстраційний код 41942525) (надалі – «Бгакті-Санґама»), з місцезнаходженням в Україні за адресою: 01054, м. Київ, вул. Дмитрівська, 21, кв. 13.

Користуючись нашим Сервісом, ви приймаєте умови користування та політики конфіденційності даних. Просимо уважно ознайомитися з ними під час реєстрації та користування.

Наш Сервіс створено для зручної та швидкої реєстрації учасників фестивалей, семінарів та інших просвітницьків заходів, що організовує релігійна організаця «Місія БГАКТІ-САНҐАМА», який проходить за участі прихильників та послідовників вайшнавської культури: членів релігійних організацій Свідомості Крішни в Україні (ІСККОН), а також осіб, які підтримують постійні контакти з цими організаціями у зв'язку з характером їх діяльності, в тому числі прихожан.

Користування нашим Сервісом.

Ви повинні дотримуватися положень будь-якої політики, представленої вам у межах Сервісу.
Не зловживайте наданими Вам правами в рамках використання Сервісу. Зокрема, не перешкоджайте роботі Сервісу і не намагайтеся отримати до них доступ за допомогою незаконних методів, в тому числі інформаційно-технічних, які не відповідають умовам користування. Нашим Сервісом можна користуватися лише в дозволених законодавством межах. Ми можемо призупинити чи припинити надання Вам доступу до Сервісу у випадку недотримання вами наших правил або політики конфіденційності, а також під час розгляду ваших імовірних зловживань.

Користування нашим Сервісом не надає вам жодних прав на власність щодо змісту, доступ до якого ви отримуєте. Ви можете використовувати зміст, отриманий із нашого Сервісу, виключно з дозволу його власника або в інших дозволених законодавством межах. Ці умови не дають вам права користуватися будь-якими елементами знаків для товарів і послуг (торгової марки) нашого Сервісу.
Забороняється видаляти, приховувати чи змінювати будь-які юридичні застереження, що відображаються у нашому Сервісі.

У зв'язку з вашим користуванням Сервісом ми можемо надсилати вам оголошення, адміністративні повідомлення й іншу інформацію для повноцінного забезпечення функціонування Сервісу. Також ми надсилаємо вам інформацію, визначену в наданій вами згоді на збір та обробку персональних даних під час реєстрації. Ви можете відмовитися від деяких із таких повідомлень.

Ваш обліковий запис ISKCONEVENTS.

Для користування Сервісом вам необхідно створити власний обліковий запис (акаунт) в системі самостійно. Обліковий запис може створюватися вами з наданням доступу третім особам для заповнення анкети реєстрації на захід та внесення додаткових відомостей. Відповідальність щодо законності доступу до облікового запису лежить на власнику облікового запису, а у разі надання доступу до акаунта з метою реєстрації на фестивалі третім особам – вжити всіх заходів щодо реальності та дійсності осіб, якими заповнюються анкети та заходів щодо підтвердження, що саме вони заповнювали та підтверджували анкетні дані (в присутності інших осіб, фото чи відео фіксація з їх згоди).
Щоб захистити свій обліковий запис ISKCONEVENTS, зберігайте пароль у секреті. Ви несете персональну відповідальність за дії, які виконуються у вашому обліковому записі або через нього, в тому числі під час надання доступу третім особам з метою реєстрації анкетних даних даними особами.
Якщо ви дізнаєтеся про несанкціоноване використання свого пароля чи облікового запису ISKCONEVENTS, повідомте про це Сервіс засобами електронного зв'язку чи зателефонуйте відповідальному за обробку персональних даних.

Конфіденційність даних.

Згідно Закону України “Про захист персональних даних”, заповнюючи дані реєстраційної форми (анкета) та проставляючи відмітку про ознайомлення з Правилами користування та Політикою конфіденційності щодо збору та обробки персональних даних (далі – Правола та Політика відповідно) Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації правових відносин під час відвідування фестивалей, семінарів та інших просвітницьків заходів, що організовує релігійна організаця «Місія БГАКТІ-САНҐАМА» та у подальшому в період підготовки до його проведення.
Ви також погоджуєтесь з тим, що Володілець персональних даних має право надавати доступ та передавати Ваші персональні дані третім особам на умовах, визначених у Згоді на збір та обробку персональних даних, яка Вам пропонується для ознайомлення та заповнення під час реєстрації.
Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Ваших персональних даних. Ця Політика конфіденційності – правила, якими користуються особи, яким у встановленому законом порядку надано доступ до них.

Обсяг персональних даних.

При здійсненні реєстрації та заповненні реєстраційної форми (анкети), Ви надаєте для обробки свої персональні дані: фото, прізвище, ім'я, по батькові, стать, дата народження, країна, область, місто, контактний телефон, адреса електронної пошти.
Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають їх свідомо та з власного бажання.
Для того щоб здійснити реєстрацію, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов'язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності та Правилами, а також висловити свою повну та добровільну згоду з їх умовами.

Мета збору персональних даних.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей:
Реєстрація на фестивалі. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для реєстрації на культурно-духовних фестивалях, семінарах та інших просвітницькіх заходах, що організовує релігійна організаця «Місія БГАКТІ-САНҐАМА», на який Ви виявили бажання зареєструватися та взяти участь у заходах, які проводяться у період фестивалю. або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити Ваші інтереси, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань. Надсилати інформаційні листи та повідомлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну умов нашого Сервісу, надсилати повідомлення щодо запрошення на фестиваль, новин фестивалю, використання даних для надіслання пропозицій щодо добровільній участі у допомозі в організації фестивалю та програмах тощо.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності та Правил, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.
Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, яка зазначена в Згоді та даній Політиці, у строки визначені Згодою або до моменту видалення Вами цих даних.

Передача персональних даних третім особам.

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо персональні дані, які отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо персональні дані лише у випадках визначених Вами в Згоді на збір та обробку персональних даних (з метою організації реєстрації учасників культурного фестивалю (проведення реєстрації учасників за допомогою інтернет порталу чи іншого програмного забезпечення чи сервісів реєстрації учасників - на вибір володільця даних), розсилання запрошень для участі у фестивалі, розселенні (надання персональних даних володільцем/організатором фестивалю для бронювання номерів в пансіонатах, базах відпочинку, таборах та інших місць курортно-рекреаційного проживання) та вимог чинного законодавства України.

Місцезнаходження персональних даних.

Власником персональних даних є РО «Місія Бгакті-Санґама».
Персональні дані зберігаються в автоматизованих системах та на паперових носіях (за винятком тих, які пройшли виключно реєстрацію через сайт) РО «Місія Бгакті-Санґама».

Зміна та припинення надання Сервісу.

Наш Сервіс постійно змінюється й удосконалюється. Ми можемо додавати або видаляти певні функціональні можливості чи функції, а також призупиняти або повністю припиняти дію Сервісу.
Ви можете будь-коли припинити користування нашим Сервісом шляхом надіслання запиту на видалення Вашого облікового запису чи форми (анкети), а також шляхом видалення в системі.
У разі припинення роботи Сервісу, ми намагатимемося (якщо це обґрунтовано можливо) заздалегідь попередити Вас про це та надати вам можливість видалення своєї інформації із Сервісу.

Наші гарантії та застереження.

Ми надаємо Сервіс, дотримуючись вимог чинного законодавства, обґрунтованого рівня конфіденційності, і сподіваємося, що Ви залишитеся задоволені, користуючись нашим Сервісом реєстрації.
Крім того, ми не несемо жодних зобов'язань щодо змісту наданих Вами даних при заповненні форм (анкети) Сервісу, певних функціональних можливостей Сервісу, їх надійності, доступності або здатності задовольняти Ваші потреби. Служби надаються нами «як вони є».
Ми можемо змінювати ці чи будь-які додаткові умови, що стосуються нашого Сервісу, наприклад, з метою відображення змін у законодавстві чи в самому Сервісі. Слід регулярно переглядати ці умови. Зміни не матимуть зворотної сили та почнуть діяти після їх публікації. Однак зміни, які стосуються нових функцій Сервісу, чи зміни, внесені з правових причин, починатимуть діяти негайно.
Якщо ви не погоджуєтеся зі зміненими умовами Сервісу, вимушені будемо припинити користування Сервісом.